2016 Yılının En İyi Antivirüs Programları

Hackerların her an iş başında olması milyonlarca cihazı tehdit etmesiyle antivirüs programlarıda gün geçtikçe daha kaliteli ve daha iyi bir hale gelmiştir. Her türlü virüs saldırısı için bilgisayarınıza kesinlikle bir antivirüs programı yüklemelisiniz. Bu antivirüs programlarının her birinin farklı özellikleri vardır. Bu virüs programlarını inceleyerek bir tanesini bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
Kasperskyantivirüs programı: Bu antivirüs programı şuana kadar geliştirilmiş en iyi virüs koruma programlarından birisidir. Bu program bilgisayarınıza virüs girmeden de bilgisayarınızı koruyabiliyor. Veri tabanı dışında hareket halinde olan bir virüs var ise onu tespit edip etkisiz hale getirebiliyor. Kaspersky bilgisayarı yavaşlatmadan görevini yerine getirir.
Bitdefenderantivirüs programı: Bitdefender en geniş veri tabanına sahip olan bir antivirüs programıdır. Ara yüzü oldukça basit tasarlanmıştır buda onun kolayca kullanılabilmesini sağlamaktadır. Bitdefenderantivirüs programı aşırı detaycı bir arama yapma özelliğine sahiptir. Bitdefender’ in tek kötü yanı detaylı araması sonucu virüs olmayan programları da bulup bunlarıda silebilmesidir. Bunun dışında oldukça kullanışlı ve basit bir yapısı olan Bitdefenderantivirüs programı cihazınızı her türlü tehlikeye karşı koruyabilir.
Avira Anti Virüs programı: Avira Anti Virüs programının geçmişi uzun yıllara dayanmaktadır ve kalitesi de tartışılmazdır. Bu virüs programının veri tabanı oldukça geniştir. Bu da Avira Anti virüs programını cazip hale getiren en önemli özelliktir. Programın kullanımı oldukça kolaydır. Programın kendini koruma özelliğinin olması artı bir özelliğidir. Aviraantivirüs programı oldukça derinlemesine bir tarama yapmaktadır. Bu sayede cihaz içerisinde bulunan virüsü kolayca tespit edebilmektedir. Bu programın tek kötü yanı virüsler veri tabanı içerisinde değil ise bu virüsleri tespit edemiyor ve bu virüsler bilgisayarınızda rahatça hareket edebiliyor.
AvastFreeAntivirüs Programı: Ücretsiz olan bu antivirüs programı oldukça bazit bir arayüze sahiptir buda kullanımını kolaylaştırır. Veri tabanı oldukça geniştir. Rescue Disk özelliği bulunmaktadır. AvastFreeAntivirüs programının Web Browser için eklentisi de vardır. Bu antivirüs programı internette gezinirken karşılaştığınız olası tehlikelere karşı sizi uyarıp bilgisayarınıza virüs bulaşmasını engellemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

https://humblerise.com/